Novosti

“10 dana bez čekanja” – KAKO DO POPUSTA?

Calendar05.02.2018

Projektom „Dani privatne inicijative u zdravstvu – Deset dana bez čekanja” hrvatskim građanima namjeravamo predstaviti širinu ponude i kvalitetu usluge privatnih zdravstvenih ustanova. Akcijom želimo približiti i učiniti dostupnijom vrhunsku zdravstvenu skrb svim građanima Republike Hrvatske. U periodu od 5. do 15. ožujka 2018., najbolje privatne zdravstvene ustanove širom Hrvatske, od najvećih privatnih bolnica do usko specijaliziranih privatnih ordinacija, ponudit će svoje zdravstvene usluge po financijski povoljnijim uvjetima.

 

Kako do popusta?

Na našim stranicama pronađite ponudu koju vas zanima, te kontaktirajte odabranu ustanovu putem navedenih kontakt informacija. U dogovoru s ustanovom odaberite termin koji vam odgovara, a obavezno naglasite kako se radi o akcijskoj ponudi, u suprotnom nećete moći ostvariti popust.

 

 

Kome trebam platiti?

 

Plaćanje, baš kao i rezervacija termina, vrši se isključivo u ustanovi koju odaberete, po uvjetima po kojima su ponude oglašene. Također, neke su ponude limitirane količinom, tako da na vrijeme izvršite rezervaciju. Molimo da se termini zbog toga doista iskoriste ili na vrijeme otkažu, kako bi svi bili iskorišteni.

 

Jesu li navedeni svi popusti?

 

Neki od partnera akcije već su oglasili svoje ponude, dok su nam se neki tek priključili i njihove ponude očekujemo uskoro. Svakako redovito provjeravajte naš web i Facebook stranicu, kako bi bili upoznati sa svim novostima. Tu je i naš Instagram profil. Sva pitanja, primjedbe i pohvale vezano za projekt možete poslati putem našeg kontakt obrasca, dok se za konkretne ponude i uvjete možete obratiti ustanovama koje ih nude.

 

Podržite privatnu inicijativu u zdravstvu i uvijek brinite o svom zdravlju!