Novosti

Specijalna bolnica Sv. Katarina – “prijatelj klijenata”

Calendar09.05.2017

Specijalna bolnica Sveta Katarina posebno je posvećena zadovoljstvu i zdravlju svojih pacijenata. Individualiziranim pristupom pacijentu, vrhunski timom iskusnih liječnika, najmodernijim uređajima i metodama pretraga, dodatnim uslugama poput „Pozivnog centra“; specijalizirana bolnica kontinuirano radi na pružanju vrhunske usluge i podizanju medicinske skrbi na zavidni međunarodni nivo.

 

 

Da sa posebnom brigom i pažnjom pristupaju svim svojim pacijentima i njihovim problemima, da se dugoročno zadovoljstvo klijenata gradi se od samog početka – od telefonskog poziva pa sve do zadnje faze liječenja, Specijalna bolnica Sv. Katarina potvrđuje i članstvom u međunarodnom programu ICERTIAS Customers’ Friend – „Jer mi cijenimo svoje klijente“.

 

 

 

 

 

Samo kompanije koje provjereno pružaju na tržištu uzoran odnos prema svojim klijentima i kupcima mogu pristupiti certifikacijskom programu ICERTIAS Customers’ Friend.

 

ICERTIAS – Customers’ Friend certifikacijski program ima za cilj stimulirati proizvođače i davatelje usluga na što više standarde pružanja vrhunskog ukupnog korisničkog iskustva, kao i na što veću razinu kvalitete kada je riječ o cjelokupnoj korisničkoj podršci te visokokvalitetnog i prijateljskog odnosa sa klijentima.

ICERTIAS – Customers’ Friend kod dobavljača proizvoda i ponuđača usluga na tržištu u njihovoj komunikaciji s klijentima i kupcima potiče ljubaznost, stručnost, etičnost i profesionalnost.

 

Tvrtke i organizacije koje se pristupite ICERTIAS – Customers’ Friend certifikacijskom programu obvezuju se nastojati svojim potrošačima, kupcima, odnosno klijentima ponuditi proizvode i usluge prema najvišim kvalitativnim standardima uz najkonkurentniju moguću cijenu posebno obraćajući pozornost na cjelokupno korisničko iskustvo kao i na ukupno korisničku podršku tijekom cjelokupnog korištenja usluge.