Mr.sci.Bojan Ignatovski

Mr.sci.Bojan Ignatovski

Specijalist opće i plastično rekonstruktivne kirurgije - Ravnatelj Poliklinike Arcadia

Pitajte liječnika

Estetska kirurgija u Poliklinici Arcadia

Calendar21.02.2018

U današnje vrijeme estetska kirurgija vam omogućuje da na vrlo lak i jednostavan način dođete do željenog izgleda. Mladost i ljepota su glavni imperativi, a na svu sreću, uz estetsku i plastičnu kirurgiju, to više nije problem. Bilo da želite vidno promijeniti izgled, ili samo malo naglasiti prirodnu ljepotu, stručni tim poliklinike Arcadia Vam stoji na raspolaganju.

Osnovni cilj kojem težimo u poliklinici Arcadia je zadovoljstvo svih naših pacijenata. Učinit ćemo sve da iz naše poliklinike izađete s osmijehom na licu. Vodeći se time, svima posvećujemo najvišu moguću pažnju, poštujemo Vaše želje i nastojimo ispuniti sva Vaša očekivanja.

Svim Vašim upitima i zahtjevima pristupamo profesionalno i individualno, te nastojimo odgovoriti na sva Vaša pitanja, te Vam pomno objasniti sve mogućnosti, kako bismo zajedno postigli najbolje estetske rezultate. Visoki kriteriji navode nas da pažnju posvetimo i najmanjim detaljima, te za Vas činimo samo najbolje. Naša osnovna misija je da smo u službi pacijenata, a Vi ste , kao naš pacijent, u fokusu svega. Ponosni smo što ste bili dio našeg stvaranja, a Vi ćete zauvijek ostati dio nas.

Poliklinika Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske, a predstavlja vrlo važan subjekt na području estetske kirurgije ne samo u Hrvatskoj već i puno šire. Osnovna djelatnost poliklinike je pružanje usluga iz plastične i estetske kirurgija, na čemu rade timovi stručnjaka educirani u zemlji i inozemstvu. Sve nabrojeno satkano je od puno znanja, truda, energije i entuzijazma, te ljubavi prema kirurgiji.

Naš glavni kirurg, mr. sci. dr. Bojan Ignatovski, može se pohvaliti zavidnom medicinskom i kirurškom karijerom. Redoviti je član Hrvatskog društva za plastičnu i rekonstrukcijsku kirurgiju od njezina osnivanja, Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatske liječničke komore.

Iz široke palete usluga koje pružamo, te pokrivamo sve sfere estetske i plastične kirurgije, možemo izdvojiti najtraženije plastične operacije, a to su: rinoplastika, povećanje dojki, liposukcija i face-lift.

Veselimo se Vašim upitima, te Vam na raspolaganju stoji naše ljubazno osoblje i stručan medicinski tim, stoga se obvezujemo da ćemo na sve upite i e- mailove odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Za više informacija, posjetite našu web stranicu www.poliklinika-arcadia.hr, pišite nam na poliklinika@poliklinika-arcadia.hr ili nas zovite na telefon +385 43 675 200.