Poliklinika dr. Sabol

IV Cvjetno naselje 21, Zagreb

pon. - pet.: 8:00h - 20:00h
subota: 8:00h - 14:00h

telefon: 01 619 00 80
e-mail: poliklinika.sabol@gmail.com
web: www.poliklinika-sabol.hr


Poliklinika dr. Sabol: 25 godina s vama!

 

 

Poliklinika za dječje bolesti Dr. Sabol (Poliklinika Dr. Sabol), utemeljena 1993. godine kao prva privatna pedijatrijska zdravstvena ustanova u Republici Hrvatskoj.

 

Specijalističko-konzilijarna djelatnost Poliklinike Dr. Sabol obuhvaća dijagnostiku, liječenje, habilitaciju i rehabilitaciju djece dobi od 0 do 18 godina iz različitih područja pedijatrije.

 

Pored djelatnosti opće pedijatrije (sistematski pregledi – cijepljenja – pregledi akutno bolesne djece – ambulantno liječenje te liječenje na principu dnevne bolnice – kliničko praćenje kroničnih bolesnika) Poliklinika Dr. Sabol ima organiziranu i subspecijalističko – konzilijarnu djelatnost iz područja dječje: neurologije (neuropedijatrije), kardiologije, alergologije – pulmologije, infektologije, otorinolaringologije, logopedije, fizikalne terapije i neurorazvojne terapije po Bobathu.

 

U Poliklinici je sjedište Hrvatske udruge za neurofibromatoze (HUN) – neprofitne udruge za pomoć oboljelima od neurofibromatoza.

 

Poliklinika je smještena u jednom od prometno najpristupačnijih i najljepših dijelova Zagreba, u zgradi koja zadovoljava visoke standarde boravka djece i roditelja, a opremljena je najsuvremenijim medicinskim dijagnostičkim uređajima i opremom.

 

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove