Poliklinika Marin Med

Dr. Ante Starčevića 45 , Dubrovnik


Pon - Pet: 8:00h - 20:00h


 

telefon: 020 400 500

e-mail: info@marin-med.com

web: www.marin-med.com

 


Poliklinika Marin Med: Čuvar vašeg zdravlja

 

 

Poliklinika Marin Med Dubrovnik pružatelj je prvoklasne medicinske usluge i zdravstvene skrbi u područjima radiologije, ginekologije, urologije, gastroenterologije, plastične i rekonstruktivne kirurgije, kardiologije, ortopedije, ORLe, dermatologije, neurologije, anesteziologije, nuklearne medicine te fizikalne terapije i medicinske rehabilitacije kao i neinvazivnih kozmetičkih tretmana. Svojim individualnim pristupom naš profesionalni tim domaćih i svjetski priznatih stručnjaka uz pomoć moderne tehnologije pruža  brzu dijagnostiku Vašeg zdravstvenog problema.

 

Poliklinika Marin Med prva je privatna poliklinika u Hrvatskoj koja je počela raditi minimalno-invazivne zahvate na kralježnici te je i (pre)poznata kao jedan od ponajboljih europskih centara za minimalno invazivne zahvate na kralježnici.

Naš Centar za kralježnicu Poliklinike Marin Med ( International Spine Center Marin Med) u svom sastavu ima nedvojbeno najiskusniji liječnički tim sastavljen od domaćih i internacionalnih stručnjaka za kralježnicu, potpomognut vodećom medicinskom tehnologijom.

 

Poliklinika se prostire na gotovo dvije tisuće četvornih metara prostora, na tri etaže u poslovnoj zgradi Grawe u dubrovačkom poslovnom centru, nadomak gradske luke. Tehnološki je opremljena najmodernijim medicinskim uređajima poput magnetne rezonancije (MR), CT-a, 4D ultrazvučnog aparata te među ostalim i vrhunski opremljenom operacijskom dvoranom, jednom od najopremljenijih u regiji.

 

Poliklinika Marin Med vlasnik je i norme ISO 9001 kao i  A+ Company

Wall certifikata.

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove