Specijalna bolnica Sv. Katarina – Zagreb

Trpinjska ulica 9, Zagreb

pon. - pet.: 8:00h - 20:00h

telefon: 0800 84 88
e-mail: info@svkatarina.hr
web: www.svkatarina.hr


Specijalna bolnica Sv. Katarina: Specijalizirana za zdrav život

 

 

 

Specijalna bolnica „Sv. Katarina“ je jedina bolnica u ovom djelu Europe koja  multidisciplinarnim pristupom, koristeći najsuvremeniju opremu, omogućuje vrhunsku dijagnostiku, najbolje terapijsko-operacijske postupke i individualno pripremljenu rehabilitaciju vezanu uz bolesti koštanog i mišićnog sustava.

 

Bolnica je registrirana za obavljanje djelatnosti ortopedije, kirurgije, interne medicine, neurologije, fizikalne medicine i rehabilitacije, radiologije te anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja. U Sv. Katarini može se obaviti kompletna radiološka i neurološka dijagnostika (MR, UZV, EEG, EMNG, itd), svi ortopedski zahvati, a posebno značajnim držimo i aplikaciju mezenhimalnih matičnih stanica izdvojenih iz masnog tkiva u zglobove pacijenata s oštećenom hrskavicom. U bolnici se provodi  jedinstven program dijagnostike bolnih stanja kralješnice, a naš neurokirurški tim provodi klasične i minimalno invazivne zahvate na kralješnici.

 

U jednoj od najmodernije opremljenoj gastroenterološkoj ambulanti može se  obaviti  gastroskopija i kolonoskopija, sa i bez anestezije, ultrazvuk i color doppler abdomena, kontrastni ultrazvuk jetre i dr.

 

U Sv. Katarini se provodi jedan od najsveobuhvatnijih rehabilitacijskih programa u  Hrvatskoj, te obuhvaća tretiranje bolnih stanja zglobova i kralješnice preoperativno, postoperativno, te  nakon ozljeda  ili zbog degenerativnih bolesti.

 

Specijalna bolnica Sv. Katarina  članica je “The Leading Hospitals of the World” čime se uključila u popis rijetkih europskih zdravstvenih institucija kojoj je dodijeljena ova prestižna certifikacija. Certifikat se dodijeljuje bolnicama za njihovu izvrsnost u raznim područjima rada, a  prvenstveno kvaliteti pružanja usluga, stručnost kadra i dr.

U lipnju 2015. godine International Certification Association (ICERTIAS) Specijalnu bolnicu Sv. Katarina, proglasio je «Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj».

 

Početkom 2017. god. (drugu godinu za redom)  bolnica je  članica međunarodnog certifikacijskog programa ICERITAS “Customers’ Friend”- “ Jer mi cijenimo svoje klijente” što potvrđuje iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenicima.

 

Specijalna bolnica Sv. Katarina u kategoriji medicina ostvarila je 2016/2017 god. status «Superbrands».

 

Specijalnoj bolnici Sv. Katarina  u travnju 2017. Godine u Londonu je  uručena prestižna nagrada «Best Regional Hospital Award» kao priznanje za izvrsnost prepoznatu na europskoj razini u kvaliteti pružanja usluga. Nagradu je dodjelio European Business Assembly, Oxford, UK.

 

International Medical Travel Journal (IMTJ), vodeći svijetski online časopis za medicinski turizam dodjelio je u travnju 2017. god. nagradu za izvrsnost i inovacije u medicinskom turizmu, a bolnica Sv. Katarina je proglašena «Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine».

 

U svibnju 2017. godine, Specijalna bolnica Sv. Katarina izabrana je među deset najboljih europskih tvrtki u kategoriji  “The Award for Customer Focus” u European Bussines Award natjecanju, u kojemu je  sudjelovalo 33 tis. tvrtki iz 34 europske zemlje, a sve  zahvaljujući svojim poslovnim uspjesima zasnovanim na izvrsnosti, inovacijama i etičnosti u poslovanju.

 

Specijalna bolnica Sv. Katarina  službena je bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora, Hrvatske nogometne reprezentacije, Hrvatskog taekwondo saveza kao i niza velikih sportskih klubova i saveza. Bolnica je nastavna baza Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Osijeku i Sveučilišta u Rijeci i u njoj se educiraju studenti medicinskih fakulteta kao i sveučilišnih studija sestrinstva iz Hrvatske i inozemstva.

 

 

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove