Novosti

Nagrada za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju

Calendar15.05.2017

Poliklinika Bagatin upravo je osvojila nagradu i veliko priznanje za najbolju međunarodnu kliniku za estetsku kirurgiju u 2017. godini! Također, od strane organizatora, IMTJ organizacije, nominirani su i za inicijativu u marketingu po pitanju brendiranja poliklinike gdje su ušli u top 3 najboljih klinika u svijetu.

 

 

 

Vodeći događaj u industriji turizma i zdravstva, IMTJ Medical Travel Summit 2017., ove se godine održao u Opatiji. Od velikog je značaja za hrvatsko gospodarstvo jer je prisustvovalo gotovo 350 predstavnika najvećih svjetskih institucija iz industrija zdravlja i turizma, a iz više od 45 zemalja svijeta. O veličini i važnosti summita govori i činjenica da se do sada održavao u Dubaiju, Londonu i Madridu, što našu Hrvatsku i bajnu Opatiju svrstava u društvo vodećih destinacija svijeta.

Organizacija IMTJ slavi izvrsnost te postignuća pružatelja usluga diljem svijeta zbog čega se svake godine dodjeljuju nagrade najboljima kroz 19 kategorija.

 

Aktivnosti poput intenzivne suradnje s lokalnim i državnim institucijama poput Hrvatske gospodarske komore, različitih ministarstva – Turizma, Zdravstva, Vanjskih i europskih poslova, Ureda predsjednice, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba pokazale su se ključnima i izuzetno važnima.

 

Dokaz hrvatske kvalitete usluge, važnosti destinacije i zajedničkog rada, velika su postignuća naših partnera. Tako je Specijalna bolnica Sv. Katarina, specijalizirana za ortopediju, kirurgiju, internu medicinu, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, proglašena najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom.

Poliklinika Rident osvojila je priznanje za najbolju međunarodnu dentalnu kliniku godine, a Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost u kategoriji najbolje međunarodne očne klinike osvojila je visoko 2. mjesto.