Poliklinika Aster

Ulica Frana Kesterčaneka 2b, Zagreb, Hrvatska


Pon - Pet: 10:00 - 20:00 h
Subota: 10:00 - 14:00 h

 

Tel: +385 91 2323 770

e-mail: info@poliklinikaaster.hr

web: Poliklinika Aster


Poliklinika Aster

Poliklinika Aster moderna je boutique poliklinika za dermatologiju, estetsku i anti-age medicinu, ortopediju te vaskularnu kirurgiju. Prakticiramo medicinu zasnovanu na dokazima kako bismo vam omogućili da živite duže i osjećate se bolje. Naši liječnici su eminentni stručnjaci s međunarodnim iskustvom i kroz individualizirani pristup pomoći će vam da svoje biološke potencijale ostvarite do kraja.

U Poliklinici Aster koristimo vrhunsku tehnologiju u suradnji s renomiranim svjetskim proizvođačima. Raspolažemo sofisticiranom 4D radiofrekventnom tehnologijom (Venus Legacy™ i Venus Viva™) – jedinom takvom odobrenom od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Također koristimo sjajnu PLEXR™ tehnologiju mekane, beskrvne kirurgije u svrhu pomlađivanja lica i tijela. Koristimo samo provjerene proizvode za pomlađivanje i estetiku (Teoxane, Gimmed, Jalupro, Amieamed, Estar Medical), a kod nas možete nabaviti i profesionalne kozmetičke preparate pariške tvrtke Laboratoires Filorga.

Život u uzavrelom milijunskom gradu, s bezbroj obaveza i velikom količinom stresa prepun je izazova i neizvjesnosti. Svjesni toga nudimo vam usluge prilagođene vašim potrebama u prostoru koji je dizajniran da bude ugodan, opuštajuć te da okrijepi i revitalizira i tijelo i duh. Uz sve to osigurali smo vam povoljan parking u čuvanoj podzemnoj garaži kako biste se mogli, kad ste kod nas, potpuno opustiti.

Dođite, savjetujte se s našim stručnjacima, odaberite tretmane koji će unaprijediti vaš život i procvjetajte uz Polikliniku Aster!

MISIJA – promicanje zdravlja i ljepote u službi društva koje čine zdravi, sretni i uspješni pojedinci

VIZIJA – postati i ostati pouzdana i priznata zdravstvena ustanova koja nudi vrhunsku medicinsku uslugu, kao i čitav niz raznolikih tretmana povezanih sa zdravljem i ljepotom

CILJEVI– postati prepoznatljivi uslužni medicinski brand, te nezaobilazni partner pojedincima i organizacijama koji žele živjeti dulje i osjećati se bolje

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove