Poliklinika Avanti

Ulica Ivana Gorana Kovačića 13, Velika Gorica

Pon - Pet: 08:00 - 20:00 h
Subota: 09:00 - 14:00 h
Tel: +385 1 4669 412

e-mail:info@poliklinika-avanti.com

web: http://www.poliklinika-avanti.hr


Poliklinika Avanti – vaše zdravlje je naša obaveza

 

Riječ „Avanti“ znači naprijed. To je upravo naša filozofija rada. Poliklinika Avanti je korak naprijed u poimanju zdravlja ljudi. Ističemo se zahvaljujući sinergiji fizikalne i interne medicine, ortopedije, nutricionizma i komplementarne medicine, znajući da je uskom suradnjom naših stručnjaka blagotvorni učinak za pacijenta još veći.

Zajednički cilj – dovesti čovjeka do kvalitetnijeg, mirnijeg i zdravijeg života. Vođeni sloganom Zdrav život ne mijenja samo tvoje tijelo, mijenja i tvoj um, stav i raspoloženje spojili smo profesionalizam i sofisticiranost medicinske ustanove s naglaskom na zdravlje.

 

Posebnost naše poliklinike je u tome što smo je upotpunili najsuvremenijom opremom izuzetno visoke kvalitete. S velikim zadovoljstvom možemo reći da smo jedna od tri ustanove u Hrvatskoj koja koristi Tecarterapiju s Winback uređajem. Provodimo individualno prilagođeni suvremeni program terapijskih vježbi kao i liječenje skolioza po trodimenzionalnoj metodi Katharine Schroth. Specijalizirani smo za prevenciju i rehabilitaciju akutnih i kroničnih bolesti lokomotronog sustava, predoperativnu i post operativnu rehabilitaciju, te sve vrste ozljeda.

 

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove