Poliklinika Bagatin

Ulica grada Vukovara 269a, Zagreb


Pon - Pet: 8:00h - 20:00h
Subota: 9:00h - 14:00h

telefon: 01 46 10 225

e-mail: info@poliklinikabagatin.hr
web: www.poliklinikabagatin.hr


Poliklinika Bagatin: Vaša destinacija za ljepotu

 

 

Moderna tehnologija, suvremene metode neinvazivnih liječenja i kirurških zahvata te vrhunski stručnjaci doprinijeli su tome da danas Poliklinika Bagatin pruža usluge koje prate svjetske standarde. Prepoznati smo kao vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj te smo proglašeni najboljom međunarodnom klinikom za estetsku kirurgiju za 2017.godinu.

 

USLUGE

 

Tijekom više od 20 godina postojanja, našim klijentima postali smo omiljena destinacija za ljepotu. Na dvije lokacije nudimo preko 250 usluga u ukupno 7 područja specijalnosti. Odjeli dermatologije, stomatologije i kozmetologije smješteni su u Green Gold Toweru. Na gotovo 900 kvadrata na raspolaganju su vam najmoderniji laser centar u regiji te vrhunski dentalni centar opremljen najmodernijim uređajima.

 

Na usluzi vam je iskusan tim stomatoloških stručnjaka koji svojim znanjem i profesionalnim pristupom odgovaraju na sve vaše zahtjeve.  Na istoj adresi nalaze se i centar za oblikovanje tijela i kontrolirano mršavljenje pod nadzorom nutricionista te dermatološki stručnjaci za rješavanje svih problematika na koži lica i tijela.

 

U samom centru grada smještena je Poliklinika za estetsku kirurgiju, beauty oaza doktora medicine Dinka Bagatina, čija je specijalnost opća i estetska rekonstruktivna kirurgija te doktora Tomice Bagatina, maksilofacijalnog kirurga te plastičnog kirurga glave i vrata. Dvojac koji svojim znanjem, iskustvom i predanošću radi na poboljšanju kvalitete života ljudi kojima je to potrebno.

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove