Poliklinika Dr. Lastrić

Stenjevečka ulica 5, Zagreb


Pon - Uto: 09:00 - 17:00 h
Sri - Pet: 09:00 - 20:00 h

 

Tel: +385 1 3733 999

Mob: +385 91 4733 999

e-mail: info@poliklinika-lastric.hr

web: www.poliklinika-lastric.hr


Poliklinika Dr. Lastrić: najviši standardi i kvaliteta usluge

Poliklinka Lastrić

 

Nakon višegodišnje izobrazbe u inozemstvu, mr.sc. Viktor Lastrić je 1. rujna 1997 godine osnovao je prvu specijaliziranu polikliniku za oboljenja proširenih vena i završnog crijeva. Stručno osoblje poliklinike čini stalni tim dva kirurga i četiri medicinske sestre.

Počeli smo uvođenjem u rutinsku praksu tada nove Suvremene operacije vena u Tumescencija anesteziji koja je postala standard i obavili preko 6.000 uspješnih zahvata.

Prateći nova dostignuća, također prvi i jedini koristimo vodenu paru za endovenozno liječenje vena, koja ima višestruke prednosti za pacijente – nema otoka, bolova i krvnog podlijeva.

Danas, nakon 2 desetljeća primjenjujemo potpuno novi Integrirani tretman proširenih vena – tako što u jednom zahvatu koristimo različite dostupne metode imajući u vidu njihove prednosti. Koncept našeg postupka je individualno skrojen za svakog pacijenta i zajedno s njim kreiramo liječenje s ciljem odabira najprikladnije kombinacije. U Poliklinici rješavamo problem proširenih vena neovisno o težini i stupnju oboljenja, i pritom nije problem ukloniti najveće niti najmanje vene, nerijetko bez ijednog reza uz vrhunske estetske rezultate.

Pored toga, učinkovito i jednostavno liječimo oboljenja završnog crijeva, a naša najbolja referenca je preko 20.000 zadovoljnih pacijenata.

Suvremena dijagnostika i učinkovito pravovremeno liječenje olakšava svakodnevicu i sprječava razvoj komplikacija i ozbiljnih zdravstvenih problema. Stoga razmišljajte odgovorno o vlastitom zdravlju i s povjerenjem se obratite iskusnom timu Poliklinike Dr Lastrić.

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove