Poliklinika Glavić – Dubrovnik

Ulica Ćira Carića 3, Dubrovnik

pon. - sub: 7:00h - 22:00h
nedjelja: 8:00h - 20:00h

telefon: 020 435 565 / 020 435 575
e-mail: info@poliklinika-glavic.hr
web: www.poliklinika-glavic.hr


Poliklinika Glavić

 

 

Poliklinika Glavić djeluje već preko 20 godina i oduvijek je težila biti ispred svoga vremena pa tako i iskorakom kao prva privatna ordinacija na području Dubrovačko – neretvanske županije. Kao lider robotske neurorehabilitacije u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi, Poliklinika Glavić je ove godine proširila svoje poslovanje te otvorila neurorehabilitacijski centar robotikom  u samom centru Zagreba.

 

Osim iz područja neurologije, dugogodišnja obiteljska tradicija, predani rad i stručni medicinski tim ostvario je uspjeh i povjerenje pacijenata iz područja  psihijatrije, oftalmologije i interne medicine, te iz djelatnosti medicinsko-biokemijskog laboratorija, medicine rada i sanitetskog prijevoza.

 

2015. godine Poliklinika Glavić, pod vodstvom neurologa dr. Josipa Glavića, doživljava veliki uzlet iskorakom iz klasičnih okvira liječenja neuroloških bolesnika uvođenjem orginalnog koncepta neurorehabilitacije na najsofisticiranijim robotima današnjice po čemu je i postala prepoznatljiva.

 

Kao logičan slijed, Poliklinika je proširila poslovanje, u travnju ove godine, otvorenjem zagrebačke Poliklinike Glavić za neurologiju  i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju kao prvog neurorehabilitacijskog i referentnog centra  robotikom u Jugoistočnoj Europi. Novoosnovana Poliklinika Glavić unutar Green Gold Centra  raspolaže širokom spektrom tehnološko najnaprednijih robotskih uređaja za neurorehabilitaciju gornjih i donjih ekstremiteta, kod odraslih i djece, poput Lokomata, Armea, Andaga, Amadea, Diega, Pabla, Tyma, Valeda i dr.

 

Poliklinika Glavić osim praćenja medicinskih trendova brine o društveno odgovornom poslovanju te je javnosti postala poznatija nakon dviju velikih humanitarnih akcija kojima je omogućena besplatna neurorehabilitacija i liječenje za više desetaka neuroloških pacijenata. Osnovna misao vodilja Poliklinike je humanitarno djelovanje pa se tako u svakom trenutku u obje Poliklinike rehabilitira bar dvoje pacijenata u besplatnom programu s ciljem kako bi ovakva vrsta neurorehabilitacije bila dostupna i ljudima koji istu ne mogu financirati.

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove