Radiochirurgia Zagreb

Ulica Doktor Franje Tuđmana 4, Sveta Nedelja, Hrvatska

Pon - Pet: 08:00 - 20:00 h

 

Tel: +385 1 400 8050

e-mail: info@radiochirurgia.hr

web: www.radiochirurgiazagreb.com


Poliklinika Radiochirurgia Zagreb: Zraka nade

Radiochirurgia Zagreb je poliklinika koja se bavi dijagnostikom i liječenjem raka uz pomoć radioterapije i radiokirurgije koristeći najsuvremeniju tehnologiju.

Radiokirurgija kao metoda liječenja raka je posebna po tome što se liječenje obavlja snopom visoko preciznih, posebno usmjerenih i doziranih zraka koje uništavaju sam karcinom bez rezanja i bez krvi, uz submilimetarsku preciznost i minimalno oštećenje okolnog tkiva. Sam tretman traje između deset minuta i sat vremena, a pacijent odmah poslije može kući.

Poliklinika je započela s radom prije malo više od godinu dana, a njezin je tim stručnjaka u tom razdoblju uspješno obavio više od 350 radiokirurških zahvata od kojih su neki po prvi put izvedeni na području Hrvatske te spadaju u sam svjetski vrh poput radiokirurške operacije gušterače, prostate i operacije više od 10 metastaza na plućima.

Radiochirurgia Zagreb na raspolaganju ima EDGE, najsuvremeniji sustav za radioterapiju i radiokirurgiju američke tvrtke Varian, dok se za dijagnostičke pretrage koriste najmoderniji uređaji tvrtke Siemens – uređaj za magnetsku rezonanciju jačine 3 tesla, CT uređaj ultra niske doze zračenja s 384-slojnim načinom rada te ultrazvuk najnovije generacije Acuson S3000. Ovakvom opremom moguće je napraviti vrlo složene pretrage poput virtualne kolonoskopije kao i najsuvremenije dijagnostičke postupke poput tzv. 3D topografije u kojoj se koriste sva tri uređaja zajedno kako bi se dobio što precizniji nalaz. Poliklinika je također dobila priznanje iz SAD-a kao prva na svijetu u korištenju najsuvremenijih metoda za još preciznije izvođenje operacija.

U nastojanju da ovu tehnologiju učine dostupnom što većem broju pacijenata, vodstvo poliklinike sklopilo je dogovor s HZZO-om o primanju pacijenata na radiokirurške zahvate preko uputnice, a Klinici za dječje bolesti Zagreb svoje su uređaje stavili na raspolaganje za djecu oboljelu od karcinoma koja će se u poliklinici liječiti besplatno.

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove