Specijalna bolnica Arithera

Bukovačka 1, Zagreb / Petrova 128, Zagreb


Pon. - Pet. : 08:00 h - 20:00 h

 

Tel: +385 1 2304 074

Tel: +385 1 4440 074

e-mail: arithera@arithera.hr

web: http://www.arithera.hr


Specijalna bolnica Arithera – 20 godina brine o Vašem zdravlju

 

Specijalna bolnica Arithera za ortopediju, opću kirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, internu medicinu, dermatologiju i venerologiju, djeluje  na 2 zagrebačke lokacije: Petrova 128 i Bukovačka cesta 1. Posjeduje preko 2000 m2 vrhunski uređenog  i opremljenog prostora sa 2 operacijske sale, bolničkim odjelom sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, dvorane i bazen za fizioterapiju i rehabilitaciju te najsuvremenije robotske i elektroničke uređaje u funkciji neurorehabilitacije.

SB Arithera je poznata kao ortopedski centar za liječenje svih bolesti mišićno zglobnog sustava. Značajna imena hrvatske ortopedije u Aritheri izvode složene operacije svih  traumatološko-ortopedskih ozljeda kao što su artroskopske operacije koljena, gležnja, lakta i ramena; odstranjenje ozlijeđenih meniskusa;  rekonstrukcije križnih ligamenata; ugradnje endoproteze koljena i kuka;  operacije šake i stopala do operacijskog liječenja prijeloma kostiju i zglobova. Nakon dijagnostike i operacija, pacijentima Specijalne bolnice Arithera osigurana je kvalitetna fizioterapija i rehabilitacija i smještaj u vrlo komfornim bolničkim jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima.

Specijalna bolnica Arithera regionalni je centar za liječenje bolesti proširenih vena. Unaprijeđena UGFS metoda liječenja proširenih vena pjenom najmodernija je metoda liječenja proširenih vena a Aritherin liječnik dr. Zlatko Čačić prvi je hrvatski liječnik koji je primijenio unaprijeđenu UGFS metodu liječenja prema licenci Britanskog instituta za vene.

U Centru za kralježnicu provode se minimalno invazivne dijagnostičke i terapijske  Spine Pain Management metode kojima većina pacijenata sa neizdrživim bolovima u kralježnici uspijeva izliječiti bol i izbjeći složene operacije kralježnice. Ipak, kod težih degenerativnih i kroničnih oboljenja operacije su neizbježne. Dr Dražen Kvesić i njegov stručni tim provode sve operacije na lumbalnoj kralježnici kao i revizijske operacije kralježnice, a  doc. dr. sc. Vladimir Kovač  operativnim putem liječi i najteže degenerativne bolesti kralježnice kao što je skolioza.

U SB Arithera djeluje i jaki Centar za rekonstrukcijsku, plastičnu i estetsku kirurgiju, Centar za dermatologiju i medicinsku kozmetologiju, Centar za abdominalnu kirurgiju, proktologiju te internu medicinu sa kardiologijom. Jednom riječju, pacijent dolaskom u Aritheru može riješiti veliki broj zdravstvenih problema pod nadzorom stručnjaka različitih medicinskih specijalizacija.

Više o Specijalnoj bolnici Arithera saznajte na www.arithera.hr

Provjerite naše posebne ponude

{{row.title}}

{{row.content}}

STARA CIJENA{{row.stara_cijena}} kn
NOVA CIJENA{{row.nova_cijena}} kn

-{{row.popust}}%POPUSTA

Lokacija ustanove